Back to All Events

ZarlarSwing 2019


  • ZarlarSwing Boerderie 29 Moutstraat Geraardsbergen, Vlaanderen, 9500 ZarlarSwing Boerderie (map)

Tickets: €20 - Studenten €15 - Kids 6 tot 14 jaar €10

Aan de kassa: + €5 op voorverkoopprijs

Camping: gratis - zondagbrunch reserveren aan de inkom


15u DJ Nouveau Jardin Swimming Pool

Nouveau Jardin a.k.a. Pieter Van Nieuwenhove brengt een ganse namiddag lang het eeuwenoud hof terug tot leven met een waar walhalla aan filmmuziek. 

Zo voert hij je mee naar iconische scènes van bekende en minder bekende films aan de hand van hun fantastische soundtracks. 


15u30 & 17u30 Promenade Musicale Weide

Start van een muzikale wandeling in de weide met optredens op 3 verschillende locaties

Gypsy Caravan 15u30 & 17u30

Vleugels van nostalgie drijven Gadjo Joe met zijn Gipsyvardo naar een pleisterplaats. Voor even, installeert hij zich aan de bosrand. Op zijn rustplaats staakt hij voor even het reizen. Hij hangt de was te drogen, pookt het vuur aan, maakt thee, kookt, wast en plast. In zijn woonwagentje staat een wereld te dringen om te voorschijn te komen; bevolkt met kleine wezentjes; opgesierd met muziek, geuren en beelden; een wereld van vele verhalen, sproken en legenden. Plaatsen waar we lang geleden geweest zijn en die we diep in ons koesteren, wachten om door vertellingen in het licht te treden. Het geheel wordt meesterlijk muzikaal begeleid door niemand minder dan onze flamenco huisgitarist Myrrdin.

Quetzal 17u & 18u

Quetzal brengt traditionele liedjes uit het zuiden van Mexico (Chiapas, Oaxaca, Veracruz). Deze muziek is diepgeworteld in het collectieve gevoel van de Mexicaanse samenleving: het is muziek gemaakt door en voor de gemeenschap, als uitdrukking en verrijking van hun manier van leven en beleven, van voelen en van delen, ontroerend gebracht door de engelenstem van de bloedmooie Sofia Diaz en het gitaarspel van Jasper De Kind.

Le Violist de l’Eglise Saint Anne 18u & 19u

De Belgische Mikhail Bezverchni won in 1976 de eerste prijs in de befaamde Koningin Elizabeth wedstrijd voor viool, er moeten dus niet te veel woorden gebruikt worden om uit te leggen met welk een meester Violist we hier te maken hebben, als edelmoedig man en voorvechter van het behoud van onze cultuur speelt Mikhail dagelijks aan de St Anna kerk te Gent, om deze te redden.


16u The One Man Classical Rockband Koer

Life jubox met ritmebox en gitaar, die speelt van Johny Cash tot the cure en alles daar tussen in.


16u30 & 18u30 Herwig’s Poppenkast Kleine schuur

Herwig Deweerdt was in lang vervlogen tijden één de van Vuile Mong’s Vieze Gasten die met hun Circus de Lage Landen onveilig maakten. Na een leven vol theater en verhalen keert Herwig terug naar zijn eerste liefde: de poppenkast. De poppen hebben het weliswaar niet helemaal overgenomen van de verteller. Af en toe komt Herwig van tussen de zwarte doeken gekropen om het verhaal een onverwachte draai te geven of bij te sturen. Vanaf 5 jaar.


17u The Millenium All Style Band Koer

Kersverse groep onder leiding van Djalt De Cauter, jawel, de kleinzoon van Koen! Deze nieuwe piepjonge generatie krijgt na hun niet ongemerkte passage op het feest van natuurpunt, de eer om het feest op de koer te starten, ze brengen uitlopende oude stijlen, van bluegrazz, tot swingjazz.


18u Grieks Buffet Koer

De hongerigen kunnen aanschuiven aan ons Grieks buffet! Reserveren hoeft niet, food tickets kan je ter plaatse te kopen.


18u30 Arumbo Koer

Laat u meeslepen door de zomerse klanken van deze Rumba-Fusion band met leden uit Brussel & Barcelona die dansbare liedjes brengen recht uit het hart. Hun Mestizo muziek, de verschillende stemmen en een juiste combinatie van muzikanten laten je dromen over zuiderse sferen.

Ze kunnen dan ook nog eens gek goed jongleren én de zangeres Marta is fenomenaal!


20u30 Battle of Drums ft Lila Chuppa Hoops Petanquebaan

Because we just love Lila ! Because we just love drums !

Spectaculaire hoop performance tijdens een van onze beruchte drum battles met Steve Slingeneyer, berucht Soulwax drummer, best te vergelijken met een serieuze stroomschok!21u30 Uberdope Schuur

De razend poplaire Gentse rappers van uberdope klinken catchy en funky, de songs laten onmiddellijk een spoor na in ons geheugen, De intrigerende woordkeuze en aanstekelijke instrumentatie viseren onze heupen van begin tot einde, kortom, Fiestje bouwen!


23u Twerkshop Gent Schuur

De een zegt stoer, de ander vulgair, de meisjes van Twerktshop Gent vinden het een bevrijding van het lichaam en een welgemeende f***you richting je schaamtegevoel, groot, klein, jong, oud en alles daartussen: free your mind and your ass will follow!DJ Benny Blue & Mike Thompson Schuur

Dj Benny Blue (Radio Modern) en Mike Thompson (Cherry Moon, Boccaccio,Age of Love..) zetten de schuur in vuur & vlam!


24u Around Midnight Gastenhuis

Voor wie liever al het feestelijk geweld achter zich laat en het begin van de nacht inzet met de dromerige Jazzy klanken van deze absolute topmuziekanten van het Brussels Jazz Orchestra.

Dieter Limbourg, Tenorsax Bart De Nolf, Contrabasso Phillipe Thuriot, accordeon


Food and drinks

Lucie’s Tearoom

Johny’s Pizzeria uitstekende zingende Italiaanse kok

Bernadetjes’s ijsjes

Copy of Copy of Sansé congé.png
1.png