Back to All Events

Van Geel & Van Den Begin


  • ZarlarSwing Boerderie moutstraat 29 Geraardsbergen België (map)

TICKETS

Voorverkoop €20

Studenten €15 - Kids -12 jaar €10

Aan de kassa = +€5 (indien het event niet uitverkocht is)

BBQ

Volwassen €18 - Kids -12 jaar €10

Buffet doorlopend open van 18u tot 20u

Enkel op reservatie - Betalen aan de kassa


THE BAND

Enkele jaren geleden kreeg Sarah het geniale idee om Peter Van den Begin mee te trekken naar een optreden van Bigband 86 in het toenmalige volkscafé van Geraardsbergen: ‘Den Eendracht’. Het was liefde op eerste zicht! Letterlijk liefde, want hij nodigde de muzikanten uit om op zijn trouwfeest de dansvloer in rep en roer te brengen. Bij het volgende bezoek aan ‘den Eendracht’ nam peter zijn goede vriend Jonas Van Geel mee en kaapten ze meteen ook de micro. Ondertussen toeren ze samen rond met Bigband 86 en veroveren ze België met Vlaamse oldies in Bigband jasje!

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen moeten we uiteraard niet meer aan u voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas voor u in de aanbieding. Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op u gaan loslaten. Nederlandstalige bigband …. dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen u bewijzen dat het een gouden combi is. Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen.

In het leven is niets zeker, behalve één ding … wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn.


2.png

Name *
Name
Er is steeds een vegi alternatief voorzien ook. Je hoeft dit niet speciaal door te geven.
Earlier Event: June 21
Mid Summer Fest