Muziek zit niet in de noten,
maar in de stilte er tussen.
— Mozart
 

ZarlarSwingBoerderie  is gelegen op een supergroot eeuwenoud hof,  omgeven door landerijen, bloemen en organische tuinen, bos, vijver, weilanden en boomgaarden waar dieren in alle vrijheid kunnen grazen. 

Op gepaste momenten gaan onze deuren open voor een fijn feest,  met de beste muzikanten.

Lekker eten uit de tuinen, veel bloemen, kaarsen en vuurmanden, soms een op hout verwarmde jacuzzi waar je tot in de vroege uurtjes kan genieten van een glas cava onder de sterrenhemel,  soms een middernacht concertje bij de open haard,  soms een groovy dansfeest om een mooie zomer- of winterdag mee af te sluiten.

Kom eens langs op een van onze evenementen om volop te genieten !

“Petje af voor organisatie Zarlarswing, dat op gezette tijdstippen deze vierkanthoeve opent voor wat jazzconcerten, maar nu de uitdagende opdracht kreeg om op een paar weken tijd een stunt in elkaar te boksen.

Het Japanse orkest, onder leiding van dirigent Daisuke Fuwa, speelde daags ervoor nog op Glastonbury, maar kreeg onverwacht te maken met een afgelast optreden.

Een buitenkans voor de organisatie in Geraardsbergen, waar hemel en aarde bewogen werd om deze excentrieke formatie in ideale omstandigheden te laten spelen.”

enola.be